Werkwijze 2018-01-16T09:45:11+00:00

Heldere afspraken,
flexibiliteit van onze kant.

Onze werkwijze

Bij het kennismakingsgesprek inventariseren wij samen met jou de precieze behoeftes. Hierbij zullen we heel scherp kijken naar wat écht nodig is. Op basis van dit gesprek zullen wij één of twee kandidaten voorstellen. Vervolgens maken we heldere afspraken, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Dit betreft zowel de te realiseren doelstellingen als de financiële afspraken.

Wij willen graag dat onze CFO geregeld bij het managementteam aanschuift. Dan weten wij precies wat er speelt en kunnen we optimaal toegevoegde waarde leveren. Vaak zien we dat er in het begin van de samenwerking wat extra (inhaal) werk is te doen. Maar met of zonder inhaalwerkzaamheden, we zullen de gemaakte afspraken en vorderingen voortdurend samen tegen het licht houden en zo nodig onze werkzaamheden aanpassen.

Ook onze financiële afspraken zijn glashelder. Daarom werken wij met vaste maandbedragen. Dat geeft duidelijkheid. En wij sturen niet onmiddellijk een extra rekening als er een keer iets extra’s moet gebeuren. Dat kan een keer gebeuren, dat hoort gewoon bij de samenwerking.

De hoogte van het maandbedrag is uiteraard sterk afhankelijk van de opdracht, maar ter illustratie: de meeste van onze klanten betalen tussen de 2.500 en 6.000 euro per maand.

Waarom voor ons kiezen.

  • Zeer ervaren CFO’s
  • Langetermijnsamenwerking, wij ontzorgen

  • Duidelijke afspraken, maatwerk
  • Vast bedrag per maand
  • Geen langlopende verplichtingen

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je stappen maken maar twijfel je over wat de juiste eerste stap is? Wil je meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact op en we helpen je graag vooruit.

Bel ons op 085 130 16 86

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren?

Wij zoeken het graag voor je uit. Zodat jij kunt werken op basis van feiten.

Neem nu vrijblijvend contact op