Waarom CFO Force 2018-01-16T09:41:48+00:00

Praktisch maatwerk door topprofessionals. Heldere afspraken, goedkoop en efficiënt. Langetermijnsamenwerking, samen naar de stip op de horizon toewerken.

Vraag ons om advies

Onze professionals leveren praktisch maatwerk en ontzorgen ondernemers. Uiteraard zijn we niet altijd fysiek aanwezig, maar we zijn er wel, altijd, als je ons nodig hebt. Wij praten niet alleen, we doen ook. Fulltime impact tegen parttime kosten: zo verdienen wij onszelf terug.

Van ons mag je absolute topkwaliteit CFO’s verwachten met 15 jaar of meer ervaring. CFO’s die passen bij jouw organisatie en doelstellingen. Cruciaal hierbij is dat er een klik is tussen de organisatie en de CFO, want het blijft altijd mensenwerk. Maar daarnaast kijken wij ook heel kritisch naar vereiste sectorkennis en welke functionele vaardigheden vereist zijn. Het profiel van een CFO die bijvoorbeeld de interne organisatie moet verbeteren is immers heel anders dan een CFO die een bedrijf moet klaarmaken voor de verkoop. Bij ons geen one size fits all benadering.

Wij zijn gericht op lange termijn samenwerking. Bij langdurige relaties leren we u en uw bedrijf beter kennen, waardoor we veel beter kunnen anticiperen. Zo leveren wij toegevoegde waarde. De stip op de horizon moet duidelijk zijn en vervolgens focussen wij ons gezamenlijk op de stappen die gezet moeten worden om daar te komen. Slim mee helpen bouwen, dat is waar wij goed in zijn.

Wij maken van tevoren heldere afspraken en daar houden wij ons stipt aan. Wij leveren maatwerk. Op deze manier kunnen wij in enkele dagen per maand heel efficiënt helpen. Zo kan het verbeteren van de maandrapportages essentieel zijn wanneer er additionele financiering opgehaald moet worden, maar kan het optimaliseren van dezelfde maandrapportages weinig zinvol zijn wanneer je op het punt staat een bedrijfsovername te doen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren?

Wij zoeken het graag voor je uit. Zodat jij kunt werken op basis van feiten.

Neem nu vrijblijvend contact op