Voor wie 2018-01-15T10:22:28+00:00

MKB bedrijven die stappen willen zetten. Parttime CFO, fulltime impact. Topkwaliteit tegen lage kosten, gewoon omdat het kan.

Vraag ons om advies

Ieder bedrijf kan beter presteren.
Meer verkopen, meer tevreden klanten, minder kosten.

Wij werken graag voor bedrijven die stappen willen zetten. Mooie MKB bedrijven die nog mooier willen worden. Maar ook Business Units van grote bedrijven die willen expanderen. Onze opdrachtgevers zijn vaak ondernemers en algemeen directeuren.  Mensen met een idee, die iets moois willen neerzetten. Soms enkele mensen in dienst, maar soms ook meer dan honderd. Gepassioneerde mensen die begrijpen dat hun bedrijf beter wordt als zij zich kunnen focussen op hun eigen sterke punten.

Veel MKB bedrijven hebben helemaal geen behoefte aan een fulltime CFO. Niet omdat het te duur is, maar gewoon omdat het vaak helemaal niet nodig is. Alleen af en toe is een CFO wel nodig, écht nodig. Vaak gaat het dan om specialistische zaken waar je als ondernemer niet veel verstand van hebt, en waar je jezelf ook helemaal niet in wílt verdiepen. Voorbeelden hiervan zijn business plannen, rapportages voor toezichthouders, aandeelhouders of banken. En vergeet de belastingdienst, de accountant en de eigen interne financiële organisatie niet.

Heel belangrijk allemaal, maar als je dit goed wil doen dan kan het veel tijd kosten. Tijd die je misschien beter aan klanten, markt of productontwikkeling kunt spenderen. Dan kun je dit beter uitbesteden aan professionals.

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren?

Wij zoeken het graag voor je uit. Zodat jij kunt werken op basis van feiten.

Neem nu vrijblijvend contact op